Nice Run ryhmä

130,00 

Forssan Nice Run -tapahtuman osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin tulleella laskulla. Ilmoittautuminen on sitova, eikä osallistumismaksuja palauteta edes sairaustapauksissa, mutta sairastuessaan osallistuja voi siirtää osallistumisensa toisen henkilön käyttöön. Ota tällöin yhteyttä suoraan sähköpostilla info@nicerun.fi

Osallistumismaksun voit maksaa myös:

  • Smartum Liikunta- ja Kulttuuriseteleillä tai -saldolla
  • ePassilla

Näillä tavoilla maksaessasi pitää etusetelit toimittaa toimistollemme. Ota meihin ensin yhteyttä sähköpostilla ja sovi etuseteleiden käytöstä.

Tuotetunnus (SKU): nicerun-05 Osasto:

Kuvaus

Ryhmäilmoittautuminen (vain Forssan tapahtumaan)

Forssan Nice Run -tapahtumaan ilmoittaudutaan 5-hengen ryhmänä. Ryhmäilmoittautumisen yhteydessä ryhmälle tulee valita yhteyshenkilö, joka ilmoittaa ryhmän tapahtumaan. Ryhmänvetäjä voi toimia ryhmän yhteyshenkilönä, vaikka ei itse osallistuisikaan. Ryhmänvetäjä lisää ilmoittautumisen yhteydessä ryhmälle nimen sekä antaa osallistuvien jäsenten tiedot.

Ryhmien ilmoittautumispaketit (sisältää mm. osallistumisnumerot) on noudettavissa viikkoa ennen tapahtumaa. Pakettien noutopaikka ilmoitetaan rekisteröitymisen jälkeen saapuvassa sähköpostiviestissä.
Ilmoittautumispaketin voi noutaa myös tapahtumapaikalta kahta tuntia ennen tapahtuman alkua. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.

Piknik-kassi

Ryhmän piknik-kassi (sisältää yhteistyökumppaneiden tuotteita) on noudettavissa tapahtumapäivänä tapahtuma-alueen info-pisteestä.

 

Osallistumismaksun maksaminen

Kun ryhmän ilmoittautuminen on valmis, ryhmänvetäjä maksaa ryhmän osallistumismaksun vahvistussähköpostin liitteenä tulleen laskun mukaan.